Teja van der Heijden-Janssen

Ik ben mijn hele leven al bezig met koken en voeding. Opgegroeid in een dorp waar iedereen een eigen groentetuin had, de familie een boomgaard had, en dus alles vers verwerkte, werd het koken, bakken en inmaken mij letterlijk met de paplepel ingegeven.

Voeding is mijn vak geworden door de opleiding tot Diëtist. Ik heb als zodanig 5 jaar in een ziekenhuis gewerkt en 37 jaar bij het Groene Kruis Voeding en dieet in Weert en geniet nu van mijn pensioen.

Ik ben in 2006 begonnen met koken in kleine groepjes bij mij thuis en door 10 jaar KIDS groepen, mannengroepen en veel thema workshops nu een bekende lesgever in de regio.

Teja tel: 0495524909 of 0612088548

Anja Scheufen

Mijn interesse in koken is gewekt als tiener. Ik vond het altijd leuk om verschillende gerechten uit te proberen. Nu vind ik het belangrijk om puur te koken, met verse ingrediënten en zonder kant en klare pakjes. Het liefst gebruik ik groenten en kruiden uit eigen tuin.

Tevens heb ik ruim 6 jaar ervaring in het geven van kookworkshops, waarbij gekookt werd met producten van Tupperware.

Anja tel: 0618641006

Wat bieden wij?

  1. Koken in de keuken en eten in het restaurant van Kr8tig, Parallelweg 169, Weert: workshops en cursussen op aanvraag. Samen koken, bakken en gezellig tafelen. Vraag naar de mogelijkheden.
  2. Incidenteel kan een klein groepje van max 6 personen een middag of avond bij een van ons thuis koken en eten.
  3. Wij komen bij u thuis een maaltijd of buffet mee voorbereiden. Menu , opzet en boodschappen bespreken we samen. Als het diner start, gaan wij naar huis.

Wat biedt Teja extra?

  1. U komt bij mij thuis een buffet voorbereiden en wij serveren het op een door u gekozen plaats.
  2. Ik heb thuis twee vaste kookgroepjes, hierin is geen plaats meer .

Wat biedt Anja extra?

  1. Kookt u niet graag alleen? U kunt met mij samen een weekmenu koken, waarvan we één maaltijd samen nuttigen. De overige maaltijden neemt u in porties mee naar huis, zodat u iedere dag een lekkere, gezonde maaltijd makkelijk kunt eten.
  2. Bent u in het bezit van kookproducten van Tupperware en weet u niet meer hoe ermee om te gaan. Neem contact op en ik laat u tijdens een kooksessie hernieuwd kennismaken met de mogelijkheden van het product.

Onze manier van koken is vers, niet te ingewikkeld maar wel gezond en smakelijk uitziend. De menu’s en recepten worden aan de groep aangepast en iedere deelnemer krijgt de volledige set mee of via mail nagestuurd.

Samen koken en eten is bovendien gezellig en iedereen leert van elkaar.