amuses

WORKSHOPS

Workshops zijn bij ons eenmalige kooksessies, meestal met een thema. Kijk onder de verschillende workshops wat wij zoal bieden. Bij alle workshops wordt rekening gehouden met een evt. dieet. De recepten worden desgevraagd aangepast aan bv. lactose beperkt, glutenvrij, allergieën zoals koemelk, noten enz.

AMUSES: Kleine “mondvermaakjes” om vooraf aan een maaltijd te geven, maar ook om een hele maaltijd mee samen te stellen.

DE SMAAK VAN BLOEMEN: Na de eerste workshop met het verwerken van bloemen in een menu, zijn we om. Bloemen zijn heerlijk in eten en voor de garnering extra feestelijk.

CHOCOLADE: Voor de echte “chocoholics”, zelfs aan hartige gerechten geeft chocolade een speciale twist

HIGH TEA: Altijd een succes, een tafel vol hartige en zoete lekkernijen en heel veel thee. Om een hele middag gezellig te eten en bij te kletsen.

HAPJES: Eenvoudige, lekkere hapjes, die voor elk feestje grotendeels van te voren zijn voor te bereiden, zodat je zelf aan het feest kunt deelnemen.

TAPAS: De Spaanse hapjes waarvan je een hele avond gezellig kunt “pikken” bij een goed glas wijn.

VRIENDENDINER: Een leuk dinertje in elkaar draaien voor een groep vrienden is niet zo moeilijk als u denkt.

BUFFETTEN: Diverse buffetten zijn heel goed van tevoren te bereiden, zodat op het eetmoment zelf u alleen hoeft te genieten. Denk aan een saladebuffet, een soepenbuffet, een stamppottenbuffet, een Italiaans/Spaans/Mexicaans buffet e.d.

FEESTMENU’S: Veel succes hebben wij altijd met onze Kerstdiners, Paasbrunches of speciale verjaardagmenu’s. Waag u er ook eens aan.

KINDERFEESTJES: Ook hier weer diverse mogelijkheden, koken, bakken altijd in overleg

BUDGET KOKEN: Het streven is een gezonde warme maaltijd te koken  voor minder dan €2,- per persoon. Wilt u ook eens een paar lessen ideeën opdoen voor gezonde budget menu’s, meld u dan aan via onze site of stuur een mail naar ons. Bij een groepje van minimaal 6 personen starten we een nieuwe cursus.

PRIJZEN

Tussen € 30,– p.p. tot € 50,– p.p. Inclusief uitgewerkte recepten, koffie en thee en 1 glas alcoholische of non alcoholische drank. Rest van alcohol op nacalculatie  of zelf regelen.

Bij meerdere lessen tegelijk afgesproken, korting op de totaalprijs.

2024 aanbod prijzen voor groepen:

  • € 30,– pp eenvoudige workshop bv stamppottenbuffet met 4 stamppotten: 1 vlees- 1 vis- 1 vegetarisch – 1 koolhydraat arm
  • € 30,– soepenbuffet, saladebuffet ook steeds met 4 tot vijf verschillende gerechten zoals bij stamppot.
  • € 22,– kinderkookles of kinderbakles.
  • € 35,– p.p. High Tea met soepje, hartige- en zoete hapjes of totale bakles.
  • € 45– pp voor een menu van 4 gangen: amuse, soep, hoofd en na. Eenvoudige ingrediënten
  • € 47,50 pp menu met luxe ingrediënten in vlees ,vis ed 
  • € 47,50- € 50 pp. Luxe amuse buffet, Tapas buffet met 10 verschillende gerechtjes, Kerstmenu, Feestmenu.
  • € 50,– Organiseren kook-festijn bij mensen thuis met menu, buffet volgens afspraak.